Tilbage til touren

  

Bagerst: John, Palle, Lene, Ole og Benth      Forrest: Lasse, Morten og Preben

 


 John Therkildsen , 66 år, pensioneret jurist, bor i Blokhus. Det bliver hans 3. Tour de France (deltog 2002 og 2004). Har flere gange kørt Trondheim-Oslo, Vätternrundan, Sjælland Rundt og Århus-København. Flere forårsklassikere i Benelux m.m. Har cyklet i alle franske regioner som deltager i Semaine Federale International de Cyclotourisme FFCT (den franske cykeluge) som afholdes hvert år i den første uge af august.

Benth Reno Larsen, 71 år, pensioneret regionschef, har dyrket aatletik siden han var 17 har 25 jyske og 8 danske mesterskaber i mellem og langdistanceløb. deltaget på såvel ungdoms- som seniorlandsholdet. Begyndte at cykle i 1986 og har deltaget i adskellige motionsløb rundt omkring i Europa. Har kørt Touren en gang før.

Preben Juel, 62 år, pens. politimand, har cyklet siden 1986 og kørt stort set alt hvad der er af motionsløb inden for Europa. Criqquilion 5 gange, Charly Goul, Tilff-Bastonne 5 gange, Fleche Wallonne 3 gange, Den store Styrkeprøve, Vättern runden 4 gange, Marmotten 4 gange og endelig i 2001 en tur på indlandsisen på Grønland på Mountain Bike.

Lene S. Pedersen, 54 år, arkitekt m.a.a., fik sin første racercykel for to år siden. Kørte i 2007 Vättern Rundt og Jyske Ås, samt et brevetløb på 200 km. De højeste ”bjerge”, der er overvundet til dato er Molbjerg og Skalborg Bakke.

 

Lasse Olesen, 55 år, landinspektør, har kørt motionscykelløb i mange år. Er medlem af langdistancecykelklubben Audax Randonneurs og har blandt andet gennemført Paris-Brest-Paris to gange. Har cyklet coast to coast både i Italien og Frankrig, har også cyklet Madrid-Lisabon. Har desuden deltaget i flere lange endagsløb, såsom Vättern Rundt to gange, Telemarken Tour,La Marmotte tre gange, Fausto Coppi, Claude Criqquilion og diverse danske motionsløb

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor